Modele de strane bisericesti

Strana credinciosi modèle 3 Strane pentru credinciosi Lucrate in lemn masiv de stejar. Sculptura este realizata Manual……. Strane bisericesti din lemn de Brad baituit si lacuit……. La Strana pentru credinciosi poate diferi modelul spatarului. Modelul stranii poate fi armonizat cu Celelalte obiecte de CULT DIN Biserica. Strane credinciosi sculptate in lemn masiv pretul afisat este pentru Esenta de TEI, putem realiza si PE stejar. Sculptura… Dans Biserica, stranele sunt montate in segmenté de cate doua, trei sau Cinci Strane in functie de locul disponibil pentru a se putea manevra cu usurinta in cazul in care trebuiesc mutate. Se pot realiza si grupuri de Strane dispuse en arc. MODELE de Spatar pot diferi, la fel ca si coronamentul si modelele de la COTIERE.

Materialul utilizat pentru confisarea de Strani bisericesti este de Esenta tare, uscat naturel si este de FAG sau stejar. Cele DIN imagine sunt DIN stejar, baituite in nuanta de NUC, tratate si lacuite pentru o rezistenta sporita. Confisam mobilier bisericesc DIN stejar. Culoarea si nuanta la Alegerea clientului. Materialul folosit este de calitate superioara, uscat si tratat. Prelucrarea se face atat manuel cat si PE UTILAJE moderne, Freze CNC. Capacitatea de aprox 100 Strane/Luna. . Strana DIN prelucrare pentru Biserica.

Vindem DIN STOC scaune de Biserica, Strana, DIN prelucrare masiv, Cu podina, sculptate si cu… Sezutul stranei bisericesti este rabatabil. Sezutul rabatabil permite credinciosului sa STEA in Strana in picioare, confortabil si se realizeaza prin montarea unor balamale la mijlocul sezutului, pentru a putea fi ridicat in sus la nevoie. Strana credinciosi din lemn de prelucrare modèle mediu. Realizam Strane bisericesti, modelele sunt orientative, la Cerere putem… La Cerere putem realiza si alte modele mai complexe sau mai modeste. Strana este un obiect de CULT, aflat in Biserica si sfintit odata cu sfintirea acesteia. Stranile din lemn, Frumos sculptate sunt insirate de-a lungul peretilor Bisericii. Executam mai multe modele de Strane pentru credinciosi, de diferite dimensiuni si cu diferite motive Decorative de Sculptura. Producem Strane arhieresti si Strane pentru credinciosi la comanda.