Modele noi de unghi cu gel 2017

Unele femei Adora modelele de Unghii ascutite français. Altele le Detesta. INSA, aceste modele de manichiura 2018, domina galeriile cu modele de Unghii ca urmare a recomandarilor facute de stilisti. Aspectul artistique si usor supranatural i-a fermecat PE creatorii de Moda. MODELE de Unghii ascutite Stil français sunt intalnite in Special in Industria nail art DIN Asia. Aceasta este cunoscuta pentru adevaratele opere de Arta realizate cu ajutorul ojei si al diferitelor accesorii senzationale. IATA cateva exemple de modele Unghii ascutite français care te vor persuge despre efectul avançant al unghiilor ascutite. Fara indoiala, forma patrata a unghiilor, un cucerit inimile Doamnelor si domnisoarelor DIN toata lumea. Modelele de Unghii cu gel patrate sunt extrem de elegante si sunt porivite atat degetelor subtiri si Lungi cat si celor grosute. De asemenea, aceasta forma poate subtia si alungi Optic degetele. Persoanele Care Aleg aceste modele de Unghii faux trebuie sa Tina cont de faptul ca, unghiile patrate sunt mai predispuse la rupere si détériare. IATA cateva imagini care ne incanta privirea cu MODELE Unghii 2018 spectaculoase.

Vrei sa stii ce manichiuri vor fi in Voga in 2017? Unghiile la Moda vor miza in primul rand PE Luciu, ASA ca o Oja limpezime este un must-have. IAR pentru iubitoarele unghiilor Nude, stilistii recomanda folosirea unui Top de sigilare cu efect de stralucire intensa. Pentru a afla ce Alte tendinte au aparut in prezentarile DIN saptamanile ModeI, vom Trece in Revista cateva care ne-au rétinut atentia. Poti prelua cu succes aceste idei, adaptandu-le Cu creativitate propriului Stil si personalitatii Tale! Modelele de Unghii ascutite in Negru sunt horrible de Frumoase, Dar cu siguranta nu sunt pentru toata lumea. Expertii au folosit in prezentarile de Moda MODELE Unghii 2018 in tendinte pentru o Nota distincta. In fiecare saison putem Admira Unghii ascutite sau Rotunde pictate in nuante inchise. Propunerea Noastra este sa imbratisezi acest regarder numai daca ai curajul sa FII dans Centrul atentiei. Nici manichiura in dungi nu poate fi trecuta cu vederea, Care a devenit tendinta principala al anului 2017.

Si nu conteaza daca Alegi dungile drept design principal, sau daca le completezi cu un Français clasic, in acest Sezon, unghiile trebuie sa AIBA dungi si la Maini, si la picioare. Anul trecut a fost memorabil prin manichiura Bubble, si, DIN fericire, aceasta tendinta nu a ramas cu noi mult timp. En 2017, exista cateva noutati in Materie de Unghii cu gel, INSA toate sunt caracterizate prin naturalete si eleganta. Unghiile „Marble“, numite ASA datorita aspectului de Marmura, se remarca prin textura speciala. Va recomandam sa incercati combinatia cu Culori clasice, precum griuri, Alb si Negru, Dar puteti opta si pentru Verde-inchis sau alte nuante, dans functie de preferinte. Secretul succesului unei astfel de manichiuri consta tocmai in universalitatea Design-urilor de acest timp, care nu impun niciun Stil anume. Însă cu unghiile cu gel nu VEI avea această problemă. Unghii migdalate sau Stiletto? Fără nicio problemă. Aplicații de ținte sau de ștrasuri, piercing-uri pentru Unghii sau construcții 3D? Totul este posibil PE unghiile gel de Cu. Noutatea anului 2017 in Materie de modele de Unghii, si, drept urmare, o tendinta a couleurje reprezinta manichiura inramata.

Pentru a crea o Linie FINA PE marginile unghiei, mai intai se aplica un Strat de Oja, care va fi si Rama propriu-Zisa, dupa Care se mai aplica un Strat de Oja in Alta nuanta. Combinatia ideala este Negru si Alb. Modelele de Unghii cu gel Rotunde prezinta numeroase Avantaje.